Als winkel interieurbouw precies wat je nodig hebt wanneer je snel je winkel wilt veranderen om deze zo veilig mogelijk te maken. Dan ben je hier aan het juiste adres. We nemen graag met je door wat je kunt doen om dit doel voor elkaar te krijgen.

Nieuwe vloeren leggen

Wanneer je een extra verdieping wilt, dan is dat gewoon mogelijk. Je laat dan een extra vloer realiseren. Een verdiepingsvloer noemen we dat. Ludec.nl kan dat prima voor je regelen. We raden je daarom aan om advies in te winnen bij hen. Heb je behoefte aan moderne isolatie en wil je dat je pand daarbij brandveiliger is? Dat kan dus prima met nieuwe wanden. Bijvoorbeeld speciale brandwerende platen zijn een goede optie om de veiligheid in je pand te vergroten. Ze geven jezelf en medewerkers de mogelijkheid om het pand veilig te verlaten.

Tegelwerk vervangen / schilderen

Voor een nette en moderne uitstraling is het vaak een goed idee om het tegelwerk te vervangen. Denk aan toilet- en doucheruimtes in het geval van een bedrijf. Maar ook het schilderen van houtwerk is zeker geen slecht idee. Je bedrijf oogt dan gewoon een stuk beter. Zo eens in de zoveel jaar is het nodig om je bedrijf een nieuwe lik verf te geven. Dat kun je dan het beste uitbesteden. Ludec.nl is daar een prima bedrijf voor. 

Andere opties

Er zijn nog veel meer opties om je bedrijf een opknapbeurt te geven en daarbij ook nog een keer brandveiliger te maken. Denk daarbij aan het plaatsen van systeemplafonds of -wanden plaatsen. Brandwerende applicaties aanbrengen is dus in alle gevallen een goed idee. 

Wat Ludec nog meer voor je kan doen?

Wanneer je aanklopt bij ludec.nl dan kunnen ze een gehele winkelverbouwing voor je regelen. Het oorspronkelijke ontwerp dat je in gedachten had kan met eventuele concrete aanpassingen uitgevoerd worden. Ook als daar bouwkundige wijzigingen voor nodig zijn. Denk daarbij aan een uitbreiding of een wijziging van de indeling, het verplaatsen of verwijderen van muren.